Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacolul 'Les indes galantes', regizat de Andrei Şerban, revine pe scena Operei Naţionale Române din Iaşi, cu invitaţi speciali

zilesinopti.ro
opera nationala iasi

Spectacolul ''Les indes galantes'', în regia lui Andrei Şerban, revine marţi seară pe scena Operei Naţionale Române din Iaşi (ONRI), pentru prima dată în această stagiune, cu câţiva invitaţi speciali, anunţă un comunicat de presă transmis luni de către instituţia de cultură ieşeană, potrivit Agerpres.

"Unul dintre cele mai de succes spectacole din repertoriul Operei Naţionale Române din Iaşi, 'Les indes galantes', în regia lui Andrei Şerban, revine pe scena teatrului liric ieşean. Marţi, 14 iunie, cu începere de la ora 18,30, publicul va avea posibilitatea să vadă pentru prima dată în această stagiune creaţia lui Jean-Philippe Rameau. "Les indes galantes", care a avut premiera la Opera Iaşi în urmă cu zece ani, a mai fost montat de Andrei Şerban şi la Opera Garnier din Paris, în 2003", precizează sursa citată.

În evenimentul de marţi seară, alături de solişti ai teatrului liric ieşean, Corul, Baletul şi Orchestra Operei Naţionale Române Iaşi, spectatorii vor putea urmări şi câţiva invitaţi speciali: soprana Mădălina Barbu, tenorul Lucian Dolhăscu şi soprana Rodica Vica.

Celebrul regizor român Andrei Şerban a fost profesor la universităţi de renume din SUA (Yale, Harvard, California, Columbia etc.) şi a lucrat cu mari vedete în teatre celebre din lume, între care Metropolitan Opera New York, Royal Opera House Covent Garden Londra, Opera Bastille Paris, menţionează comunicatul ONRI.

Biletele de intrare la reprezentaţia amintită pot fi achiziţionate de pe site-ul operaiasi.ro şi de la Agenţia Operei, care este situată în foaierul instituţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.