Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacolul 'Lucruri nespuse' de Leta Popescu şi Maria Manolescu, în premieră absolută la Teatrul Naţional Târgu Mureş

Agerpres.ro
teatru bihor oradea

Compania "Liviu Rebreanu" a Teatrului Naţional Târgu Mureş a anunţat, vineri, punerea în scenă, în premieră absolută, a spectacolului "Lucruri nespuse" de Leta Popescu şi Maria Manolescu, care prezintă "o frescă a diferitelor tipuri de iubire".

"Spectacolul 'Lucruri nespuse' este o comedie poetică, una în care adevărurile dure despre iubire sunt spuse simplu şi firesc. Spectacolul este o frescă a diferitelor tipuri de iubire, cea maternă, cea aproape matură din pragul unei căsnicii, cea incipientă a celor foarte îndrăgostiţi, cea funcţională între oameni căsătoriţi, dar lipsiţi de pasiune. Spectacolul este totodată o frescă a ceea ce înseamnă masculin-feminin astăzi, a raporturilor dintre bărbaţi şi femei, cu o reîntoarcere la lucrurile general acceptate şi cu o privire ageră la ceea ce se doreşte astăzi. 'Lucruri nespuse' este primul spectacol din programul de regie al Letei Popescu din următorii 3 ani (...). Totodată, spectacolul marchează premiera absolută a piesei 'Lucruri nespuse'", se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

Din distribuţie fac parte actorii Dan Rădulescu (Ştefan - tatăl), Georgiana Ghergu (Sandra - mama), Cristian Iorga (Bogdan - fiul), Ştefan Dogaru (Tudor - fiul), Laura Mihalache (Irina - femeia măritată), Theo Marton (bărbatul), iar în rolul meşterilor Ştefan Mura / Csaba Ciugulitu (Alex), Andi Gherghe (Andrei), Mihai Crăciun (Genucu), Luchian Pantea (Marian) şi Tiberius Vasiniuc (Valerică), informează Agerpres.

Regia artistică a spectacolului este semnată de Leta Popescu, scenografia îi aparţine lui Mihai Păcurar, muzica a fost compusă de Magor Bocsardi, mişcarea scenică a fost concepută de Mihai Mihalcea, sufleor este Laura Moldovan, iar regia tehnică este asigurată de Stelian Chiţacu.

Spectacolul are o durată de 2 ore şi este recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani. Premiera are loc în data de 4 noiembrie, ora 18,00, la Sala Mare a Teatrului Naţional Târgu Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.