Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectator rănit grav la un raliu dedicat şoferilor amatori, la Brașov: ISU a intervenit de urgență, poliția face cercetări / Update. Tânărul a murit

Facebook
Breaking News

Un spectator a fost grav rănit, duminică, în timpul unei competiţii automobilistice care se desfăşoară pe centura ocolitoare a municipiului Braşov. La faţa locului au fost trimişi paramedicii, care au început manevrele de resuscitare, anunță news.ro.

UPDATE. Tânărul care a fost lovit duminică de o mașină în timp ce urmărea un concurs de raliu în Brașov a murit, a anunțat IPJ Brașov.

„În cadrul competiţiei Promo Rally care se desfăşoară pe ocolitoarea Braşovului, a avut loc un accident rutier, un spectator a fost grav rănit. La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD tip C. Bărbatul în vârstă de 21 ani se află în stop cardio-respirator şi i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Poliţia judeţeană Braşov anunţă că, în urma primelor verificări, s-a stabilit că unul dintre şoferii care participau la concurs a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat în afara acesteia accidentându-l pe spectator.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Concursul automobilistic a fost organizat pe strada Trimisul Sec din municipiul Braşov.

Cursa automobilistică dedicată piloţilor amatori este prima din acest an din Campionatul Promo Racing.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.