Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalele din Cluj au primit patru noi containere modulare: două la Spitalul de Copii, unul la Spitalul CFR și altul la Spitalul Huedin

medici operatie

Patru noi containere modulare au ajuns la Cluj. Două au fost instalate la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, iar celelalte vor ajunge la Spitalul CFR și la Spitalul din Huedin. Acestea vor ajuta de triajul epidemiologic sau la consultarea pacienților Covid și vor constitui zone tampon, relatează Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Cluj, în total 20 de astfel de containere au ajuns în județ și vor rămâne în proprietatea ISU Cluj. Valoarea unui container este de 10.000 de euro.

„Până în prezent, județul Cluj a beneficiat de cel mai mare număr de astfel de containere din rezerva de stat din țară”, au transmis reprezentanții Prefecturii.

Aceștia au mai anunțat că acestea vor fi racordate în regim de urgență la rețeaua de energie electrică, iar ISU Cluj va asigura dezinfecția și amenajarea corespunzătoare a acestora.

Citește și: Cuvintele Patriarhului Daniel despre căderea regimului s-au adeverit! Ludovic Orban a pierdut puterea: 'Dumnezeu nu se lasă batjocorit!'

„Unitățile spitalicești beneficiare a containerelor modulare vor avea responsabilitatea de a asigura echipamentele de încălzire (calorifere, etc.) necesare bunei funcționări a acestor structuri cu scop medical”, se mai arată în comunicatul Prefecturii Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.