Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalizarea continuă să scadă în Franţa iar bilanţul actual este de 18.681 de morţi

Motion Array
Franta steag

Numărul persoanelor care au murit de coronavirus în Franţa era de 18.681 vineri, luând în considerare spitalele, precum şi centrele medicale de îngrijire a bătrânilor şi alte facilităţi medico-sociale, adică 761 mai multe persoane în 24 de ore, a anunţat directorul general al Departamentului Sănătăţii Jerome Salomon, citat de France Presse, citată de Agerpres.

Pentru a treia zi consecutiv, numărul persoanelor spitalizate din cauza maladiei Covid-19 a scăzut, cu 115, la un total de 31.190, a declarat Salomon într-un briefing de presă.

Vezi si: Alexandru Rafila: Antiviralul Remdesivir, conceput pentru Ebola, ar putea fi declarat primul medicament autorizat pentru COVID-19 .

De asemenea, numărul persoanelor aflate la reanimare este de asemenea în scădere, pentru a opta zi consecutiv, o reducere de 221 de pacienţi, la 6.027.

"Este un declin lent, dar constant", a subliniat el. Cu toate acestea, "suntem la un nivel excepţional de nevoi la reanimare", a spus el.

Prin măsurile de izolare, "am încetinit puternic această epidemie", a asigurat Salomon. "Primul val a fost atenuat foarte puternic de toţi francezii, ei trebuie să fie conştienţi de acest lucru", a subliniat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.