Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul de Pneumoftiziologie de la Leamna a fost dotat cu echipament performant pentru identificarea afecţiunilor respiratorii severe

Spitalul Clinic de Urgență Floreasca
Spitalul Clinic de Urgență Floreasca salon

Spitalul de Pneumoftiziologie de la Leamna a fost dotat cu un echipament de înaltă performanţă pentru identificarea afecţiunilor respiratorii severe, un echipamentul medical unic în Oltenia care va putea fi folosit, în medie, pentru 100 de bronhoscopii pe lună, potrivit Agerpres.

"Pacienţii cu afecţiuni bronhopulmonare vor putea beneficia de investigaţii speciale şi amănunţite gratuite cu ajutorul unui echipament medical ce a intrat în dotarea Spitalului de Pneumoftiziologie de la Leamna. Este vorba de un aparat de la Centrul de Cercetare în Gastroenterologie, din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Craiova, ce a fost oferit unităţii medicale pentru a ajuta în identificarea afecţiunilor respiratorii severe, cu ajutorul unor tehnologii avansate. Ecobronhoscopul cu funcţie video va fi utilizat de medicii spitalului de la Leamna pentru a explora cu mai multă uşurinţă şi acurateţe căile aeriene ale pacienţilor. În plus, poate efectua biopsii şi poate preleva ţesut pentru analize speciale", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile.

Pacienţii care necesitau astfel de investigaţii erau nevoiţi, până acum, să le efectueze în alte centre medicale din ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.