Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul din Blaj a primit doar vineri 20 de pacienţi cu COVID-19

https://www.desteptarea.ro/taxa-la-externare/
externare spital

Un număr de 20 de persoane sunt internate vineri în Spitalul Municipal Blaj, unitatea din Alba unde sunt trataţi pacienţii cu forme severe sau grave de infecţii cu COVID-19 sau care au şi alte patologii cronice, celelalte spitale din judeţ asigurând tratarea pacienţilor cu forme uşoare sau asimptomatice, potrivit Agerpres.

Din 2 aprilie, în spitalul din Blaj, spital suport pentru cazurile de COVID-19, au fost trataţi 45 de bolnavi, potrivit unui comunicat transmis, vineri, AGERPRES de către Primăria Municipiului Blaj.

"Până la data de 24 aprilie, 17 pacienţi s-au vindecat şi au fost externaţi din Spitalul Blaj, 3 pacienţi cu stare ameliorată au fost transferaţi la secţia boli infecţioase a SJU Alba Iulia şi 5 pacienţi au decedat", precizează sursa citată.

Citește și: Medicul Vasile Astărăstoae denunţă o mare EROARE în gestionarea pandemiei: 'S-a renunțat la o metodă științifică de fundamentare a planului de combatere'

În prezent, sunt internaţi în acest spital 20 de pacienţi, din care 10 în secţia de Boli infecţioase (4 favorabili, 6 staţionari), 6 pacienţi în secţia Interne (2 favorabili, 4 staţionari) şi 4 în ATI, toţi staţionari, potrivit sursei citate.

La nivelul municipiului Blaj nu există, până acum, persoane confirmate cu COVID-19, aici fiind inclus şi personalul care îşi desfăşoară activitatea la Spitalul Municipal Blaj.

În total, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică, în Alba au fost confirmate cu noul coronavirus 160 de persoane, din care aproape jumătate, respectiv 76, s-au vindecat, iar 8 au decedat. Numărul celor internaţi în prezent este de 59.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.