Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul județean din Suceava, fără paturi libere la ATI pentru bolnavii de COVID-19, a treia zi consecutiv

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam pacient terapie intensiva spital medic

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava rămâne fără paturi libere la ATI pentru patologia COVID-19 a treia zi consecutiv, dar numărul cazurilor de infecţie cu noul coronavirus păstrează un trend descendent, ajungând la 532, comparativ cu 565, respectiv 597 la raportările precedente, anunță Agerpres.

Potrivit Prefecturii Suceava, din totalul celor 525 pacienţi internaţi în SJU, 105 sunt diagnosticaţi cu COVID-19, dintre care patru prezintă forme uşoare, 53 au forme medii ale bolii, 30 prezintă forme severe, iar 18 cu forme grave sunt internaţi în secţia ATI, opt fiind ventilaţi non - invaziv şi cinci intubaţi.

SJU Suceava dispune, la această dată, de 359 paturi libere, dintre care 96 pentru pacienţi cu COVID-19 şi are 17 ventilatoare libere, dintre care cinci pentru pacienţii cu COVID-19.

La Spitalul Municipal Rădăuţi sunt internaţi 35 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19, opt cu forme grave şi unul în stare critică, la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt 13 pacienţi cu COVID-19, opt fiind cu forme grave, la Spitalul Municipal Vatra Dornei sunt 27 de pacienţi cu această patologie, dintre care patru cu forme grave şi doi în stare critică, Spitalul Orăşenesc Gura Humorului are internaţi 21 de pacienţi, iar Spitalul Boli Cronice Siret nu mai are pacienţi cu COVID-19 internaţi.

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 194.845, în ultimele 24 de ore fiind testate 942 de persoane.

La nivelul judeţului Suceava se înregistrează un număr de 21.849 de persoane declarate vindecate, iar 57.665 de suceveni au fost vaccinaţi până în prezent, dintre care 41.337 cu rapel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.