Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul Județean din Târgu Mureş sistează internările: 'Nu mai sunt primite decât cazurile urgente'

Ro Health Review
UPU spital

Reprezentanții Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş au anunțat că începând de luni se sistează toate internări din cauza evoluției epidemiei de Covid 19. În interior nu mai sunt primite decât cazurile grave, anunță MEDIAFAX.

Reprezentanții spitalului au anunțat că având în vedere situaţia epidemiologică din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, precum şi cea de pe plan naţional, au fost noi măsuri în vederea limitării răspândirii COVID-19.

Citește și: După cazul Baranga, jurnalista Ioana Ene Dogioiu îl dă în vileag pe șeful Grupului de Comunicare Strategică: ‘Este o persoană fără diplomă de licență’ .

Astfel, începând de luni se sistează toate internările cronice, asigurându-se doar internările de urgenţă şi internările care nu pot suporta amânare.

Pacienții care se prezintă pentru urgențe vor fi triați într-un cort din curtea spitalului de către un medic din UPU, conform procedurii de triaj, iar accesul în unitatea medicală se va face doar pe poarta de urgență. De asemenea, este interzis accesul tuturor vizitatorilor în spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.