Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul Municipal Cluj-Napoca va deveni unitate Covid, în urma unei decizii a CJSU: Decizia a fost luată dat fiind numărul mare de pacienţi

Ro Health Review
UPU spital

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a decis, luni seară, ca Spitalul Municipal Cluj-Napoca să devină unitate Covid, dat fiind numărul mare de pacienţi internaţi în ultima perioadă. N Îultimele 24 de ore au fost confirmate 69 de noi cazuri, numărul total al persoanelor infectate de la debutul pandemiei ajungând la 4.495.

”În condiţiile creşterii majore din ultima perioadă a numărului de internări cu patologie COVID-19, la nivelul judeţului Cluj, pe baza datelor furnizate de către Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Cluj, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat astăzi Hotărârea nr. 49 privind introducerea Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca în categoria unitate sanitară pentru preluarea şi tratarea pacienţilor pozitivi la COVID -19”, a transmis, luni seară, Prefectura Cluj.

Citește și: După cazul Baranga, jurnalista Ioana Ene Dogioiu îl dă în vileag pe șeful Grupului de Comunicare Strategică: ‘Este o persoană fără diplomă de licență’ .

Conform hotărârii CJSU Cluj, Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca va lua toate măsurile de pregătire, reorganizare şi funcţionare pentru a deveni, în cel mai scurt timp posibil, spital de Faza II pentru evaluarea şi tratatarea pacienţilor pozitivi la COVID-19, după finalizarea procedurilor legale specifice în vederea autorizării sanitare.

În ultimele 24 de ore în judeţ s-au confirmat 69 de cazuri de infectare, numărul total al cazurilor de la debutul pandemiei ajungând la 4.495.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.