Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul Urlaţi din Prahova a rămas fără căldură, după ce o ambulanţă a lovit conducta de gaze

alerta

Spitalul Orăşenesc Urlaţi din judeţul Prahova a rămas fără căldură, marţi seară, după ce o ambulanţă a acroşat conducta de gaze care alimenta centralele termice ale pavilioanelor cu bolnavi. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, în urmă cu aproximativ o oră o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova a lovit conducta de gaz metan care alimenta centralele termice ale pavilioanelor cu bolnavi de la Spitalul Urlaţi, alimentarea cu gaz fiind oprită de la branşamentul central.

În urma incidentului, nu a fost pericol de explozie şi nici nu s-a impus evacuarea celor 22 de bolnavi, între care trei copii, internaţi la Interne, Chirurgie şi Pediatrie. Purtătorul de cuvânt al SAJ Prahova, George Duţă, a precizat că incidentul s-a petrecut în timp ce şoferul ambulanţei efectua manevre de întoarcere în curtea spitalului.

Operatorul de gaze a fost chemat la faţa locului pentru a remedia defecţiunea, iar încălzirea este asigurată momentan cu aparate de aer condiţionat, conform Agerpres. Alimentarea cu gaze va fi reluată în scurt timp, a precizat Vasiloae.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.