Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sportivii din lotul olimpic de judo au intrat, timp de 14 zile, în carantină la Complexul Olimpic 'Sydney 2000' din Izvorani

European Judo Union
judo

Sportivii din lotul olimpic de judo au intrat, timp de 14 zile, în carantină la Complexul Olimpic „Sydney 2000” din Izvorani. Aceștia s-au antrenat lovind anvelope cu un baros, anunță MEDIAFAX.

Alexandru Raicu, Adrian Şulcă, Elena Stere şi Monica Ungureanu sunt sportivii români care fac parte din lotul olimpic de judo. Aceştia au intrat în carantină, timp de 14 zile, la Complexul Olimpic „Sydney 2000” din Izvorani.

Sportivii se întâlnesc doar la antrenamente. În rest sunt nevoiţi să respecte măsurile impuse de autorităţi şi să rămână închişi în camere.

Un consilier al lui Ludovic Orban a răbufnit după poza devenită virală pe internet: 'Este ori o lucrătura securistă de 2 lei, ori trădare din interior'

Pe pagina de Facebook a Comitetului Olimpic Sportiv Român a fost publicat un clip video în care lotul olimpic de judo se antrenează pe stadion. Victimele sportivilor au fost nişte anvelope, care au rezistat însă loviturilor date cu barosul.

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunţat că de la 1 iunie se vor relua activităţile sportive în aer liber, mai puţin cele de contact.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.