Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sprijin neașteptat pentru Simona Halep! Celebrul Boris Becker îi ia apărarea: 'Sper să primească o a doua șansă, iar suspendarea să se reducă!'

www.agerpres.ro
Boris Becker

Sprijin neașteptat pentru Simona Halep! Celebrul Boris Becker îi ia apărarea: 'Sper să primească o a doua șansă, iar suspendarea să se reducă!'

Boris Becker, fost câștigător de 6 ori în turnee de Grand Slam, speră în revenirea Simonei Halep pe teren. Fostul star a avut o discuție cu ziariștii români prezenți la Melbourne, în care a vorbit despre sportiva română, care așteaptă audierile de la TAS, programate luna viitoare.

„Sunt un mare fan, un mare admirator al Simonei Halep. E uimitoare pe teren. Nu era cea mai puternică, dar e una dintre cele mai inteligente jucătoare din istorie. Prestația pe care a avut-o în finala cu Serena Williams la Wimbledon a fost una dintre cele mai bune pe care le-am văzut la o jucătoare. Și a reușit-o împotriva celei mai mari jucătoare din istorie. Sunt trist să văd ce i se întâmplă. Sper să aibă un proces bun la TAS, sper să aibă avocați buni. Sunt sigur că Țiriac o va ajuta cu tot ce e nevoie. Va fi foarte important pentru tenis și pentru ea să revină pe teren. Dacă suspendarea va rămâne, nu cred că va mai reveni. Ar fi o pauză prea mare. Dar sper să primească o a doua șansă, suspendarea să se reducă și să o vedem înapoi pe teren”, a declarat Boris Becker pentru gsp.ro.

Boris Becker a fost condamnar la închisoare din cauza unor nereguli financiare. Acum a fost angajat de Eurosport să comenteze Australian Open.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.