Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SRI face recomandări... cinematografice. Reacţii amuzante

sri

Serviciul Român de Informaţii se manifestă public şi pe reţeaua de socializare Facebook. Pe pagina proprie a Serviciului se fac periodic recomandări cinematografice. Nu lipsesc nici reacţiile amuzante ale comentatorilor.

"Vă propunem un film despre un caz de spionaj și contraspionaj din perioada Războiului Rece care a marcat pregnant evoluția evenimentelor. 'Tinker Tailor Soldier Spy' este ecranizarea romanului omonim al lui John Le Carré, primul din trilogia Karla şi unul dintre cele şapte avându-l ca personaj central pe George Smiley. Jargonul care condimentează din abundenţă dialogurile, multitudinea de personaje şi fragmentarea acţiunii, în care se intersectează evenimente din spaţii şi momente diferite, asemenea pieselor dintr-un puzzle, fac din 'Tinker Tailor Soldier Spy' un film memorabil", se arată pe pagina de Facebook a SRI.

Reacţii sunt dintre cele mai diverse. Dacă unii comentatori apreciază recomandarea sau îşi arată recunoştinţa faţă de SRI ("Vă mulţumim că existaţi!"), prima reacţia a fost una care stârneşte zâmbere: "E ok dacă îl descărcăm de pe torrenţi?" Deocamndată, reprezentanţii Serviciului nu i-au răspuns comentatorului dacă sunt sau nu de acord cu pirateria online în acest caz.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.