Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stadionul Ghencea dispare pentru totdeauna: Comandantul CSA Steaua a dezvăluit ce este prevăzut în plan în locul legendarei arene

Lucrările la stadionul din Ghencea se desfăşoară conform planului. Arena va fi gata la timp, iar oficialii CSA Steaua spun că se gândesc să facă din noua arenă una la standarde europene, potrivit mediafax.

Citește și: Sorina Pintea, despre vaccinare! ‘Aşteptăm finalizarea acestor discuţii privind obligativitatea vaccinării şi aprobarea Legii vaccinării’

Au în plan construirea unui muzeu în care să fie expuse trofeele clubului şi alte exponate cu care se identifică Steaua. Pompiliu-Bixi Mocanu, comandantul CSA Steaua, a recunoscut că numele arenei va fi altul. Deşi nu a oferit mai multe informaţii, spune că se caută idei în acest moment. ”Cu siguranţă vom avea un muzeu al Stelei când noul stadion va fi gata. este în curs de realizare. Locul manuşilor lui Duckadam îşi vor găsi locul acolo fără niciun fel de problemă. (n.r. cum se va numi noul stadion din Ghencea) Nu am stabilit încă, suntem în curs să căutăm o idee pentru aşa ceva. (n.r. când va fi gata stadionul) Stadionul... Sunt convins că, după planurile celor de la CNI, clubul (n.r. stadionul) va fi gata la timp. (n.r. în cât timp) la timp”, a declarat Pompiliu-Bixi Mocanu.

Citește și: Șoc total! Un cunoscut om de afaceri a fost reținut, după ce și-ar fi omorât bunica

Stadionul din Ghencea trebuie să fie gata până la începerea Campionatului European din 2020. CNI a oferite luni mai multe poze şi informaţii cu privire la stadiul negocierilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.