Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stan Wawrinka a acces pe tabloul principal al turneului de la Metz (ATP)

www.oregonlive.com
Stan Wawrinka
În urma acestei victorii, fostul număr 3 mondial, aflat acum pe locul 284 ATP, a obţinut dreptul de a-l înfrunta pe portughezul Joao Sousa (55 ATP). În cazul unui succes în partida cu lusitanul, Wawrinka îl va avea apoi ca adversar pe principalul favorit al turneului de la Metz, rusul Daniil Medvedev (scutit de primul tur).

În vârstă de 37 de ani, Stan Wawrinka a cucerit titlurile la Openul Australiei 2014, Roland Garros 2015 şi US Open 2016, pe parcursul carierei sale de jucător profesionist, care a debutat în urmă cu două decenii. El nu a mai câştigat un meci pe tabloul principal al unui turneu din circuitul ATP din luna iunie, când s-a impus în primul tur la Queen's.

Tot luni, italianul Lorenzo Sonego şi americanul Sebastian Korda au acces în optimile de finală la Metz, graţie victoriilor obţinute în primul tur al competiţiei din Hexagon. Sonego a dispus cu 7-5, 6-3 de rusul Aslan Karaţev, cap de serie numărul 6, în timp ce Korda a trecut tot în două seturi, 6-3, 7-6 (7/2), de francezul Hugo Gaston.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.