Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Variantă de compromis la Palatul Victoria, pentru starea de alertă: soluție de mijloc între propunerile PNL și PSD

Facebook
pnl

Deputatul PNL Laurențiu Leoreanu a declarat luni la B1TV că Guvernul va aștepta până marți să vină cu propunerea de gestionare a epidemiei de coronavirus după ce expiră starea de alertă.

„Marti e sedinta de guvern”, a zis liberalul. Deputatul a indicat că o variantă de compromis este ca Guvernul să prevadă prelungirea stării de alertă cu 30 de zile DAR să introducă în HG o analiză intermediară după 14 zile cu posibilitatea unei noi relaxări. Cu alte cuvinte, să accepte și varianta PSD cu stare de alertă doar pentru 15 zile.

„Chiar daca Guvernul a propus 30 de zile stare de alerta, s-a fixat termen la doua saptamani analiza dinamicii infectarii si atunci, in functie de acest lucu, sa se poata interveni cu noi masuri sau cu relaxare, deci nu 30 de zile si fara nicio masura pe parcursul celor 30 de zile, deci o analiza pe 14 zile si ulterior in cadrul starii generale de alerta luarea unor masuri de relaxare sau de constrangere in functie de ceea ce se intampla pe rata imbolnavirilor. Deci este in atentia Guvernului acest aspect care sa urmeze ceea ce se intampla in fapt in sanatate, in societate, in administratie”, a zis Laurențiu Leoreanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.