Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stare de ȘOC la Dinamo: atacantul Magaye Gueye, testat POZITIV la cocaină

Magaye Gueye

Atacantul dinamovist Magaye Gueye (30 de ani) a fost depistat pozitiv cu cocaină, în urma controlului efectuat de ANAD la meciul Dinamo - Steaua din Cupa României, informează gsp.ro, potrivit NEWS.RO.

Conform sursei citate, jucătorul a fost suspendat provizoriu, iar ANAD a notificat clubul Dinamo în legătură cu acest caz. LPF, COSR şi Federaţia au fost, de asemenea, înstiinţate.

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, la 10 februarie, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), rivala FCSB, deţinătoarea trofeului.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

A marcat: Nemec '55.

Gueye a jucat o repriză, fiind schimbat la pauză cu Morsay.

Atacantul Magaye Gueye, ultima oară la clubul Qarabag (Azerbaidjan), a semnat un contract pentru următoarele două sezoane competiţionale cu Dinamo Bucureşti, la 7 octombrie 2020.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Născut la 6 iulie 1990, la Nogent-sur-Marne (Franţa), Magaye Gueye are dublă cetăţenie, senegaleză şi franceză. El a început fotbalul în campionatul francez la Strasbourg şi a mai evoluat în carieră la Everton (Anglia), Brest (Franţa), Milwall (Anglia), Adanaspor şi Ankaraspor (ambele în Turcia) şi Qarabag (Azerbaidjan).

Gueye a evoluat în 18 meciuri în acest sezon şi a marcat trei goluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.