Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stare de spirit proastă la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galați - 13 angajaţi au fost confirmaţi cu coronavirus

cdnuploads.aa.com.tr
coronavirus

Treisprezece cadre medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi s-au îmbolnăvit până acum de coronavirus, iar 17 angajaţi erau în izolare după ce au intrat în contact cu colegii contaminaţi. Zece dintre cei izolaţi au revenit, joi la muncă, după 14 zile de izolare potrivit news.ro.

Potrivit directorului SAJ Galaţi, Mihail Polinschi, în acest moment, sunt 13 angajaţi de la staţia din municipiul care sunt infectaţi. Ultimele două diagnostice au fost stabilite în cursul zilei de joi. Se asemenea, 17 cadre au fost în izolare la domiciliu până astăzi, când au revenit 10 dintre ei.

Din cauza numărului ridicat de angajaţi din cadrul SAJ infectaţi, conducerea instituţiei a cerut permisiunea de se face angajări. Ulterior, Ministerul Sănătăţii a aprobat angajarea a 19 persoane, însă încadrările nu s-au realizat deocamdată.

Pe de altă parte, liderul de sindicat de la nivelul SAJ Galaţi, dr. Cătălin Roşu, spune că starea de spirit a colegilor săi este extrem de afectată, după ce ambulanţierii şi asistentele s -u îmbolnăvit rând pe rând.

”Starea de spirit a colegilor mei e foarte proastă, evoluţia rezultatelor pozitive e foarte mare şi în scurt timp. Toţi sunt presaţi din această cauză, au familii, părinţi bătrâni acasă şi le e teamă să nu-i îmbolnăvească şi pe ei”,a declarat joi liderul de sindicat al SAJ Galaţi.

În judeţul Galaţi sunt 175 decazuri de infectare cu coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.