Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Starea de urgenţă în Iran ar putea fi prelungită cel puţin până în ianuarie 2021

www.time.com
Coronavirus in Iran

Iranul va rămâne în starea de urgenţă din cauza noului coronavirus până cel puţin în ianuarie 2021, a declarat duminică preşedintele acestei ţări, Hassan Rouhani, citat de dpa.

"Ne aflăm în această situaţie de şase luni şi trebuie să ne pregătim pentru alte cel puţin şase luni", a avertizat Rouhani, care a adăugat că aceasta înseamnă că orice fel de relaxare totală a măsurilor de siguranţă nu se află în cărţi. "Trebuie să găsim calea de mijloc între normalitate şi menţinerea restricţiilor anti-coronavirus", a explicat şeful statului iranian, în declaraţii publicate pe site-ul său care par să justifice măsurile luate până acum pentru a stăvili propagarea COVID-19, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Șantajul dintre două videochatiste s-a terminat în instanță: ‘Știu ce faci, dragă fată norocoasă. Știu unde, știu pe ce site-uri, la ce studio’

De la începutul pandemiei, Iranul a raportat în total peste 18.000 de decese asociate coronavirusului şi mai bine de 320.000 de cazuri de infectare. Totuşi, în ultimele zile, numărul deceselor a scăzut uşor. Experţii atribuie această tendinţă faptului că oamenii poartă măşti şi păstrează distanţa fizică regulamentară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.