Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Starea terenului pune sub semnul întrebării meciul echipei Bayern în Cupa Germaniei, spune Tuchel

Thomas Tuchel

Meciul echipei Bayern Munchen din turul al doilea al Cupei Germaniei, programat miercuri la Saarbrucken, formaţie de liga a treia, este sub semnul întrebării din cauza stării terenului gazdelor, o decizie fiind aşteptată în ziua confruntării, a declarat marţi antrenorul echipei Bayern, Thomas Tuchel, potrivit Reuters.

Ploile abundente din zilele precedente au făcut terenul aproape impracticabil, iar Federaţia Germană de Fotbal (DFB) urmează să îl inspecteze de încă două ori înainte de a lua o decizie, conform news.ro.

"Vom ajunge în ziua meciului. Acesta a fost întotdeauna planul şi nu are nicio legătură cu terenul", a declarat Tuchel într-o conferinţă de presă. "Dacă va fi anulat, atunci poate că nici nu va trebui să plecăm (la Saarbrucken). Astăzi şi mâine dimineaţă va avea loc o inspecţie a terenului. Dacă va fi o anulare, sperăm că va veni înainte de a pleca".

Antrenorul va menaja probabil o parte dintre jucătorii săi înaintea meciului de campionat cu Dortmund, dar este puţin probabil ca printre aceştia să se numere şi atacantul Harry Kane, în vârstă de 30 de ani.

"Harry este obişnuit să joace foarte mult şi aşa capătă condiţia fizică pentru meciuri. Ştie cum să joace cu economie şi ştie cum să joace mult", a spus Tuchel despre Kane, care a marcat un hat-trick în victoria cu 8-0 în faţa lui Darmstadt, sâmbătă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.