Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Starea unuia dintre bărbaţii răniţi în accidentul de la Iaşi în care au murit patru persoane se menţine critică- Alţi doi colegi se mai află internaţi în spital

accident iasi

Unul dintre bărbaţii răniţi în accidentul în care patru dintre colegii săi au murit se află în continuare în stare critică la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, la terapie intensivă. Bărbatul este intubat şi ventilat mecanic, fiind sedat şi va trebui supus unei noi intervenţii chirurgicale, potrivit news.ro.

"Este în continuare în ATI, intubat şi ventilat mecanic, sedat, stabil hemodinamic. Urmează o reevaluare pentru o posibilă leziune hepatică. Va mai trebui operat pentru fractură de braţ. S-au mobilizat colegii lui de la Citadin pentru donare de sânge, dar mai are în continuare nevoie de sânge. Luni este binevenită şi dorită orice donare de sânge", a declarat sâmbătă Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.

Tot la spitalul Sfântul Spiridon se află un bărbat de 53 de ani, care a suferit o fractură de gambă, în timp ce o altă victimă a aceluiaşi accident a fost dirijată către spitalul de Neurochirurgie.

Femeia care a comis accidentul în urma căruia patru angajaţi ai societăţii Citadin din Iaşi au murit a fost reţinută vineri pentru 24 de ore, după ce a fost audiată timp de câteva ore de poliţiştii ieşeni.

Şoferiţa consumase alcool, având o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ea conducea un autoturism Alfa Romeo şi se deplasa dinspre Păcurari către centrul Iaşiului. Femeia a pierdut controlul maşinii într-o curbă, a lovit un colţ de clădire, apoi a intrat în plin într-o autoutilitară care era staţionată pe partea dreaptă. Lângă autoutilitară se aflau mai mulţi angajaţi ai societăţii Citadin, din subordinea primăriei, care făceau nişte lucrări.

Patru dintre aceştia au murit, iar alţi patru au fost răniţi şi au fost duşi la spital. Unul dintre ei se află în stare critică, având ruptură de splină, dar şi alte traumatisme severe.

Femeia care a comis accidentul a fost transportată la spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, iar în urma testării i-a ieşit o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ea a refuzat să fie internată. Femeia are 37 de ani şi este agent comercial.

Un martor la accident a precizat că maşina pe care aceasta o conducea rula cu viteză foarte mare şi că impactul a fost unul deosebit de puternic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.