Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Start de sezon estival în weekend la Ştrandul Ostroveni din Râmnic

festival film
"Baza de agrement 'Ştrand Ostroveni' din administrarea primăriei municipiului se va deschide vineri, 27 mai, pentru sezonul estival curent şi îi aşteaptă pe vizitatori cu aceleaşi condiţii deosebite: două bazine cu apă dulce, două bazine cu apă sărată, grupuri sanitare curate şi moderne şi spaţii elegante pentru comerţ şi alimentaţie publică. Neschimbate au rămas şi tarifele de acces, respectiv 15 lei pentru adulţi şi 8 lei pentru copii cu vârsta între 5 şi 14 ani, copiii sub 5 ani având accesul gratuit. De gratuitate la intrarea în ştrand beneficiază şi pensionarii din Râmnicu Vâlcea (prezentând cuponul de pensie şi actul de identitate), în fiecare zi de luni până joi", a transmis purtătorul de cuvânt al municipalităţii râmnicene, Daniel Ionescu.

Reprezentantul primăriei a precizat că în zonă se va putea ajunge inclusiv cu mijloacele de transport în comun din oraş - cursele ETA 5 şi 7, ştrandul urmând să fie deschis între orele 8,00 - 20,00 de marţi până duminică, iar luni între orele 11,00 - 20,00.

Baza de agrement Ostroveni este situată în sudul municipiului şi pe lângă bazinele cu apă dulce şi apă sărată, adusă din mina de la Ocnele Mari şi care are proprietăţi curative deosebite, dispune şi de terenuri de minifotbal şi de tenis, precum şi de loc de joacă pentru cei mici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.