Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Statele Unite avertizează că ar putea introduce sancţiuni suplimentare împotriva Turciei, în cazul în care nu opreşte intervenţia militară din nord-estul Siriei

sanctiuni

Administraţia Donald Trump va introduce noi sancţiuni împotriva Turciei, în cazul în care nu opreşte intervenţia militară din nord-estul Siriei, a declarat joi Larry Kudlow, consilierul pentru Afaceri Economice al preşedintelui Donald Trump, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Lovitura de grație pentru Viorica Dăncilă ar putea veni chiar de la Liviu Dragnea! Mutarea făcută din închisoare

"Vom utiliza sancţiunile şi am putea introduce sancţiuni suplimentare pentru a face Turcia să se conformeze", a declarat Larry Kudlow pentru CNBC.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a fost criticat dur de politicieni americani, dar şi la nivel internaţional deoarece a retras trupe americane din nordul Siriei pentru a permite Turciei să lanseze o operaţiune militară împotriva grupurilor insurgente kurde care erau aliate cu Washingtonul. Ulterior, Administraţia Donald Trump a somat Turcia să înceteze ofensiva militară din Siria. Liderul de la Casa Albă a atras atenţia că poate "distruge" economia Turciei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.