Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stațiunile de la munte, pline de turiști: pârtii aglomerate, cozi la instalațiile de transport pe cablu și parcări arhipline

schi

După un debut de sezon dificil, cu temperaturi mult peste medie, iarna îi răsfață în sfârșit pe iubitorii sporturilor de iarnă. Așadar, mulți români au luat drumul stațiunilor montane și au înfruntat traficul aglomerat pentru a ajunge pe pârtii. Dar așteptarea a meritat pe deplin.

După ninsorile din ultima săptămână, dar și cu ajutorul tunurilor de zăpadă, Poiana Brașov s-a transformat într-un paradis pentru turiștii îndrăgostiți de iarnă. Însă un paradis extrem de aglomerat, cu pârtii pline de schiori, cozi la instalațiile de transport pe cablu și parcări arhipline. Și pârtiile de săniuș și tubing au fost asaltate de turiștii de toate vârstele, dornici de distracție, potrivit stiri.tvr.ro.

Citește și: Raed Arafat, despre noua tulpină de coronavirus: Înseamnă un impact mai serios pe sistemul sanitar

Dacă în acest sezon de iarnă primele pârtii de schi au fost deschise la 1 ianuarie, pârtiile de săniuș și de tubing din stațiune abia acum au intrat în funcțiune.

Autoritățile locale au avut grijă ca în stațiune să fie respectate normele sanitare în vigoare.

Și stațiunea Păltiniș din Sibiu e plină-ochi de turişti care au venit să schieze, să se dea cu placa sau cu săniuţa. A nins aproape două zile şi s-a aşternut un strat consistent de zăpadă, aşa că toate pârtiile sunt deschise.

La Păltiniş, urcarea cu telescaunul costă 15 lei. Mai convenabil este abonamentul care include 15 urcări pentru 70 de lei. În stațiune se poate schia și seara pentru că nocturna funcționează pe toate pârtiile.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.