Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Statul american Ohio va găzdui o instalație minieră de Bitcoin de 85 MW

latimes.com
bitcoin farm minat criptomonede

Compania minieră Bitcoin ( BTC ) BIT Mining intenționează să investească 12,14 milioane de dolari pentru a dezvolta un centru de criptare minieră de 85 de megawați în Ohio.

Întrucât compania care deține întreaga afacere de exploatare minieră operată sub BTC.com, BIT Mining a înființat un acord de joint-venture cu Viking Data Centers pentru a înființa instalația minieră Bitcoin.

Ca parte a acordului JV, BIT Mining va plăti 10,84 milioane de dolari în numerar către Viking Data, suma rămasă urmând să fie decontată în numerar sau în acțiuni ale companiei.

După investiția sa în Viking Data și acordul ulterior JV, BIT Mining va deține 51% din instalația minieră Ohio bitcoin, conform cointelegraph.com

Supranumit „situl minier din Ohio”, facilitatea minieră planificată de 85 de megawati Bitcoin va fi dezvoltată în trei faze.

Prima etapă de dezvoltare a facilității va vedea capacitatea să ajungă la 11 megawatti până la 15 octombrie 2021, în timp ce a doua și a treia fază vor avea capacități de referință de 39 și, respectiv, 35 megawatt.

Cronologia pentru a doua și a treia fază, conform anunțului, este 15 noiembrie 2021 și 15 februarie 2022.

Anunțul de miercuri a precizat, de asemenea, că BIT Mining a asigurat deja 1.016 mașini miniere Bitcoin cu planuri de extindere a inventarului.

Situl minier Ohio este una dintre numeroasele facilități miniere Bitcoin care urmează să intre în funcțiune în Statele Unite, pe fondul unei migrații constante a puterii hash către locațiile nord-americane.

În urma represiunii miniere criptografice din China în vară, minerii au fost obligați să-și mute echipamentele peste hotare.

Unitățile miniere din America de Nord au profitat de ocazie pentru a-și extinde cota de piață, companiile majore achiziționând platforme suplimentare pentru instalațiile lor.

Această expansiune a inventarului a dus, de asemenea, la o creștere semnificativă a veniturilor, Riot Blockchain raportând o creștere de 1.540% a veniturilor trimestriale în luna august.

Site-ul Ohio Mining face, de asemenea, parte din extinderea afacerii BIT Mining, compania operând și în Kazahstan , după cum a raportat anterior Cointelegraph.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.