Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Statul Islamic, gata sa ii rapeasca pe Angelina Jolie si Brad Pitt

angelina jolie brad pitt

Statul Islamic este gata sa ii rapeasca pe Angelina Joile si pe Brad Pitt. Gruparea terorista este foarte deranjata de declaratiile facute de Angelina Jolie in calitate de ambasador ONU, impotriva violentelor Statului Islamic.

“Să răpească pe cineva atât de faimos ar fi o reuşită uriaşă pentru ISIS”, a declarat, potrivit libertatea.ro, Paul Huebl, specialist american în securitate.

Statul Islamic o considera o tinta usoara pe Angelina Jolie, deoarece face destul de des vizite in taberele de refugiati din orientul mijlociu. In plus, pe langa lovitura de imagine pe care ar reprezenta-o rapirea nei vedete internationale, Statul Islamic se bazeaza si pe faptul ca ar putea castiga foarte multi bani din rascumpararea vedetei.

“Nu doar familiile actorilor, ci şi casele de producţie vor accepta, cu siguranţă, să plătească bani grei pentru a-i recupera vii şi nevătămaţi”, e convins Huebl.

Brad Pitt este si el pe lista tintelor Statului Islamic pentru ca intentioneaza sa faca un film despre primul jurnalist asasinat de ISIS, James Foley, dorind chiar sa interpreteze rolul acestuia in film.

O alta vedeta internationala pe care Statul Islamic vrea sa o rapeasca este Kim Kardashian. Aceasta ii nemultumeste pe teroristi prin stilul de viata si moravurile usoare pe care le promoveaza.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.