Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STB le-a oferit bucureștenilor ocazia de a descoperi cele mai noi mijloace de transport în Ziua Principatelor Unite

Societatea de Transport Bucuresti
STB sigla

Reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti au transmis că STB şi-a deschis porţile, miercuri la Depoul Dudeşti, celor interesaţi să vadă cele mai noi mijloace de transport în comun achiziţionate de către municipalitate şi anume troleibuzul Solaris, autobuzul electric BMC şi tramvaiul Astra. Astfel, la depoul Dudeşti au venit peste 3.000 de bucureşteni.

„Suntem onoraţi că am reuşit să adunăm aici, la Depoul Dudeşti, de Mica Unire, peste 3.000 de bucureşteni. Interesul oamenilor pentru transportul public, pentru istoria STB este îmbucurător. Îi asigur că vom continua să investim pentru modernizarea flotei şi a infrastructurii de transport pentru a le oferi călătorii confortabile şi în siguranţă. Vă mulţumim ca mergeţi cu STB”, a declarat directorul general al STB SA, Daniel Istrate, conform unei postări de miercuri, pe pagina de Facebook a STB, potrivit news.ro.

Totodată, sute de copii, însoţiţi de părinţi şi bunici sau simpli pasionaţi de transportul public au venit, de Mica Unire, la depoul Dudeşti.

„Cele mai vizitate exponate au fost tramvaiele care au circulat în Bucureştiul interbelic şi între anii ‘50 -‘80:

- modelul Siemmering (1911);

- Thomson (1927);

- V09 Thomson (1934);

- V56 - făcut la Atelierele Centrake ale ITB dula model Thomson;

- Ep/ v3a - (1956) - model optimizat în Atelierele centrale ale ITB, în colaborare cu Electroputere Craiova”, mai indică sursa citată.

De un interes deosebit s-a bucurat şi noua flotă a STB care constă în tramvaiul Imperio, troleibuzul Solaris şi autobuzul electric BMC GRANTON.

„Iar cei mai bucuroşi au fost copiii! Au urcat în cabina noilor modele de autobuz, troleibuz şi tramvai, au claxonat şi s-au fotografiat!”, mai precizează sursa menţionată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.