Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steaua a câștigat in extremis derby-ul cu Timișoara Saracens

agerpres
rugby Steaua Timisoara

Liderul CSA Steaua București a învins-o in extremis pe campioana Timișoara Saracens, cu scorul de 9-8 (0-0), vineri, în Ghencea, în derby-ul etapei a 11-a a SuperLigii CEC Bank la rugby. Steaua a obținut victoria în ultimul minut, grație unei lovituri de pedeapsă transformate de Florin Vlaicu.

După ce scorul la pauză a fost 0-0, unul puțin obișnuit pentru un meci de rugby, timișorenii au preluat conducerea în urma unui eseu marcat de Tevita Manumua. Steaua a întors scorul după două lovituri de penalitate reușite de Vlaicu (6-5), în timp ce Jack Umaga a ratat una la 5-3 pentru oaspeți, conform Agerpres.

Saracens a trecut din nou la controlul meciului, după lovitura de pedeapsă reușită de la mare distanță de Gabriel Conache (6-8). Vlaicu a adus victoria Stelei, în timp ce Saracens a obținut punctul bonus defensiv.

În alt meci jucat vineri, CS Politehnica Iași a învins-o în deplasare pe CS Universitatea Cluj cu 24-23, obținând și punctul bonus ofensiv. În clasament, pe primul loc se află CSA Steaua București, cu 43 puncte (10 jocuri), urmată de Timișoara Saracens, 30 p (8 j), CSM Știința Baia Mare, 26 p (7 j), CS Dinamo București, 16 p (9 j), CS Politehnica Iași, 14 p (10 j), CSM București, 13 p (9 j), CS Universitatea Cluj, 9 p (9 j).

Sâmbătă se joacă ultima partidă a rundei, CSM București — CSM Știința Baia Mare (Stadionul Național Arcul de Triumf — București, 14,00, Dolce Sport).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.