Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steaua a învins-o pe Chiajna după un meci controversat / VIDEO

Steaua a cîștigat fără nici un fel de probleme meciul împotriva Concordiei Chiajna, scor 3-1, după golurile lui Varela, Stanciu, Chipciu, respectiv Lazăr.

Scorul a fost deschis rapid în urma unei greșeli inexplicabile a portarului ilfovenilor Matache, care a scăpat printre mîini balonul și acesta a ajuns pe capul lui Varela. Fundașul campioanei a trimis direct în poartă cu tot cu opoziția lui Giurgiu, și roș-albaștrii conduceau partida încă din minutul 5.

VEZI AICI VIDEO CU MECIUL

Reușita de 2-0 i-a aparținut lui Nicușor Stanciu ('25) din lovitură de pedeapsă. Totul a plecat de la o deviere superbă cu călcîul a noului venit Kharja pînă la Chipciu, iar acesta a fost faultat în careu de Bucurică.

Cu două minute înainte de finalul primei părți, Hamroun a trimis și el o pasă genială printre doi adversari și l-a pus pe Chipciu în situație de gol. "Șeptarul" Stelei a profitat și a marcat după două luni de secetă.

În minutele de prelungire ale partidei, Varela a faultat în careu și oaspeții au obținut. Vali Lazăr a înscris, însă după ce Niță a respins în prima fază.

După această etapa a 11-a, Steaua urcă pe locul 3, cu 19 puncte, și e la două lungimi în spatele liderului Astra. Concordia Chiajna ocupă locul 11, cu 9 puncte.

5 MOMENTE REMARCABILE DIN PARTIDA DE AZI

1. Primul gol al meciului s-a luat pe o greșeală de neînțeles a lui Matache. Portarul Chiajnei a ieșit pe o centrare și a încercat să rețină de deasupra lui Hamroun, însă mingea i-a scăpat printre mîini.

2. Kharja s-a evidențiat cu pasa de la penalty-ul obținut de Chipciu. Noul transfer al campioanei a deviat cu călcîiul o minge pînă la șeptarul Stelei și acesta din urmă a fost faultat în careu. Stanciu a transformat lovitura de pedeapsă.

3. Toșca a profitat de faptul că arbitrul partidei Horațiu Feșnic și-a pierdut cartonașul galben și, în minutul 30, i-a arătat lui Constantinescu în glumă "galbenul".

4. La partidă au asistat mai puțin de 2.000 de spectatori, campioana României fiind obișnuită în ultima perioadă cu un număr redus de fani pe propriul teren.

5. Kharja (32 de ani) n-a rezistat decît 55 de minute și a ieșit pur și simplu de pe teren, nemaiputînd aștepta pînă ce Tahar să se pregătească să intre pe gazon. Au trecut cîteva secunde bune pînă ca fostul fotbalist al Gazului să-și facă apariția pe teren. Mijlocașul marocan n-a mai jucat un meci oficial din luna mai a acestui an, ultima dată îmbrăcînd tricoul celor de la Sochaux.

Echipele de start:

Steaua: Niță - Rîpă, Varela, Toșca, Guilherme - L. Filip, Kharja - A. Popa, Hamroun, Stanciu - Chipciu

Rezerve: Poiană, Carp, Papp, Sulley Muniru, Tade, Tahar, Enceanu

Sursa: gsp.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.