Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steaua CSM EximBank s-a despărțit de antrenorul Claudiu Fometescu

www.agerpres.ro
Claudiu Fometescu

Echipa masculină de baschet Steaua CSM EximBank și antrenorul Claudiu Fometescu au ajuns la un acord comun de reziliere a contractului, a anunțat clubul, marți, pe site-ul său oficial.

Fometescu se desparte de Steaua după o colaborare de mai bine de un an, dar ''va rămâne aproape proiectului'', menționează sursa amintită.

Cu Fometescu principal, Steaua CSM EximBank a urcat pe podiumul Ligii Naționale, obținând medaliile de bronz în sezonul precedent, aceasta fiind cea mai mare performanță a clubului după o lungă perioadă. Fometescu a condus echipa și în FIBA Europe Cup.

Citește și: Bute îl amenință pe Alvarez: 'Îi produc prima înfrângere'

"Claudiu Fometescu a fost și va rămâne un om foarte important pentru programul nostru. Am crezut în el și cred în continuare că va fi un foarte bun antrenor. Sezonul trecut a luat echipa din mers și a dus-o către prima medalie. A fost un secund excelent în spatele lui Jojic, Bavcevic și Șapera, iar acum își formează stilul pentru rolul de principal'', a declarat președintele clubului, Virgil Stănescu.

''Viața de antrenor nu e ușoară și întotdeauna depinzi de mulți factori. Rezultatele mai slabe pe care le-am avut în ultima perioadă nu i se pot pun în cârcă numai lui, întotdeauna vina ne aparține tuturor. Suntem conștienți că acest sezon este foarte important pentru noi și avem nevoie ca echipa să funcționeze, să joace la parametri normali. Împreună cu Fome am decis că această schimbare poate produce șocul care să îi resusciteze pe băieți. Avem un potențial fantastic și trebuie să ni-l exprimăm pe parchet. Atunci când se va întâmpla asta, rezultatele vor fi cele la care ne așteptăm cu toții'', a mai spus Stănescu.

Secundul Milorad Perovic se va ocupa de antrenamentele echipei până la numirea unui nou antrenor principal, a precizat clubul, conform Agerpres.

Steaua CSM Eximbank s-a oprit în semifinalele Cupei României, săptămâna trecută, la turneul de la Sibiu, iar în campionat ocupă locul al doilea, cu 33 puncte, după U-Banca Transilvania Cluj, 36 puncte, cu o etapă înaintea încheierii sezonului regulat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.