Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steaua împlinește astăzi 75 de ani, iar Gigi Becali n-a ratat ocazia de a mai glumi cu cei de la CSA: La ei, copilul de trei ani are 75 de ani

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Astăzi, 7 iunie, se împlinesc 75 de ani de la înființare clubului Steaua București. Atât CSA cât și FCSB au transmis mesaje cu ocazia acestei zile atât de importante pentru roș-albaștri.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, n-a ratat momentul de a trimite noi ironii la adresa ”rivalilor” din Ghencea, acum că Dinamo București a retrogradat în Liga a 2-a, spunând că dacă te-ai născut acum trei ani, nu poți avea 75 de ani.

”Așa e în România. În România, îi luam Steaua lui Becali. Îi dăm lui Becali în cap.Trebuie să fii activ. Nu mai există.

La ei copilul de trei ani are 75 de ani. Cum să aibă 75 de ani? E simplu ca bună ziua. Te-ai născut acum trei ani, nu poți să ai 75 de ani”, a spus Becali, la Pro Arena.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua va organiza în această seară, de la ora 19:45, pe stadionul din Ghencea, un meci demonstrativ între foste glorii de la Steaua, atât din anii ’80, dar și din perioada 2003-2007. Printre invitați vor fi Marius Lăcătuș, Tudorel Stoica, Victor Pițurcă, Costel Gâlcă, Iulian Miu, Adrian Ilie, George Ogăraru, Daniel Oprița sau Gabriel Boștină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.