Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steaua rămâne fără antrenor: Cine i-ar putea lua locul lui Reghecampf

www.bzv.ro
Reghecampf

Gigi Becali a dat drumul căutărilor pentru un nou antrenor al echipei, întrucât Laurențiu Reghecampf e decis să spună adio Stelei după finalul acestui campionat, indiferent de locul pe care-l va ocupa echipa. "După ce se termină sezonul, voi pleca în vacanță, apoi vom discuta și despre plecarea mea de la Steaua. MM poate să caute pe cine vrea, pentru mine nu contează asta, ci doar ultimul meci din campionat", a spus Reghe.

Chiar dacă nu vrea să anunțe oficial că pleacă, în acest moment antrenorul de 41 de ani a bătut palma cu Al Wahda, care i-a pus pe masă un contract de 2 milioane de euro. "Reghe sută la sută nu mai rămâne la Steaua! A început deja să-și caute o vilă unde să locuiască împreună cu familia la Dubai. A primit informații și imagini cu mai multe vile din Dubai, iar în cel mai scurt timp trebuie să se decidă asupra locului unde va locui pentru următorii ani", spune gsp.ro.

Becali nu e speriat de perspectiva de a-și pierde antrenorul: "Sâmbătă e ultima etapă, nu o să spună el dacă va pleca? Îşi fac ei echipa, jucătorii, şi câştigă și fără antrenor ultimul meci. Eu când am vorbit cu Ana, i-am promis că îl las pe Reghe dacă vrea să plece fără să plătească nicio clauză". La mijlocul lunii martie, Reghecampf ar fi părăsit România în mare secret, iar destinaţia a fost Qatar. Anumite personaje din fotbalul românesc susţin că Reghe ar fi mers la Doha pentru a negocia chiar cu Al Wahda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.