Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steaua Roşie Belgrad a retras tricoul cu numărul 11 purtat de legendarul atacant Dragan Dzajic

steaua rosie belgrad

Steaua Roşie Belgrad a decis să retragă, la finalul sezonului 2022-2023, tricoul cu numărul 11 ​​purtat de legendarul său atacant Dragan Dzajic, care a jucat acolo timp de 14 sezoane, scrie news.ro.

Adunarea clubului, reunită sâmbătă în şedinţă extraordinară, a validat propunerea comitetului de conducere al clubului de a nu mai folosi acest număr şi de a onora astfel tot ce a făcut Dzajic pentru Steaua Roşie.

Ghanezul Osman Bukari, trecut prin Nantes (2021-2022), care tocmai şi-a încheiat participarea cu Ghana la Cupa Mondială din Qatar 2022, va fi aşadar ultimul jucător care va purta numărul 11 ​​al clubului din capitala Serbiei.

Dzajic, în vârstă de 76 de ani, şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Steaua Roşie Belgrad, unde şi-a făcut debutul în 1961, când avea doar 15 ani. Simţul său de dribling, luciditatea şi abilităţile de marcare l-au făcut unul dintre cei mai buni jucători sârbi şi iugoslav (85 de selecţii, 23 de goluri) din toate timpurile. A petrecut două sezoane la SC Bastia (1975-1977) permiţând clubului din Corsica să termine pentru prima dată în istoria sa pe podiumul Campionatului Franţei (locul 3 în 1977). Şi-a încheiat cariera în 1978 la Belgrad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.