Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stefano Pioli, antrenorul lui AC Milan: Am dat dovadă de multă personalitate, mentalitate de învingător şi atitudine

wikipedia.org
Stefano Pioli

AC Milan se menţine în cursa pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, graţie victoriei din deplasare cu Atletico Madrid (1-0), la capătul unui meci în care antrenorul Stefano Pioli a lăudat personalitatea şi mentalitatea de învingător a echipei sale, conform agerpres.

''Ceea ce contează este modul în care am jucat împotriva unui adversar foarte dificil. Am dat dovadă de multă personalitate, mentalitate de învingător şi atitudine, jucând într-o competiţie foarte bună. I-am felicitat pe jucători, au dat dovadă de maturitate şi dorinţă de a juca. Giroud a fost accidentat, dar medicii vor spune gravitatea accidentării lui. Este singura notă negativă a nopţii, pentru că a creat multe probleme şi este o accidentare la care nu ne aşteptam. Victoria se datorează jucătorilor pe care îi avem şi calităţilor lor. Acum trebuie să ne gândim la campionat, cred că trebuie să ne recăpătăm energia şi să ne valorificăm şansele'', a declarat Stefano Pioli.

 

AC Milan, cu portarul Ciprian Tătăruşanu titular, a obţinut prima sa victorie din acest sezon al Ligii Campionilor, 1-0 cu Atletico, la Madrid. Unicul gol al partidei a fost semnat de debutantul Messias Junior (min. 87).

Milan ocupă locul al treilea în Grupa B, cu 4 puncte, la fel ca Atletico Madrid, în timp ce primele două locuri sunt ocupate de Liverpool (15 puncte) şi FC Porto (5).

În ultima etapă a grupei, AC Milan trebuie să o bată acasă pe Liverpool, iar FC Porto să nu o învingă acasă pe Atletico Madrid pentru ca italienii să obţină calificarea în optimi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.