Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stefanos Tsitsipas (4 ATP) nu va participa la turneul de la Halle

Tsitsipas

Jucătorul grec de tenis Stefanos Tsitsipas (4 ATP), învins duminică de sârbul Novak Djokovic, liderul mondial, în finala de la Roland Garros, a anunţat luni că nu va participa la turneul pe iarbă de la Halle (Germania) care începe luni, invocând oboseala, scrie AFP, citat de agerpres.

''Sunt epuizat după ultimele două săptămâni ale turneului de la Paris şi finala de cinci seturi de ieri (duminică), din păcate nu pot juca la Halle'', a anunţat tenismanul grec în vârstă de 22 de ani, care a mai dezvăluit că a aflat de moartea bunicii sale duminică, cu doar câteva minute înaintea finalei de la Roland Garros.

Novak Djokovic a câştigat turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, impunându-se în cinci seturi, 6-7 (6/8), 2-6, 6-3, 6-2, 6-4 în faţa lui Stefanos Tsitsipas, în finala disputată duminică, care a durat 4 ore şi 11 minute.

Tsitsipas a ratat şansa de a cuceri primul său titlu de Grand Slam, după ce anterior nu reuşise să treacă de faza semifinalelor la turneele de această categorie.

Grecul s-a prezentat la această finală cu cele mai multe meciuri câştigate de la începutul acestui an (39), inclusiv pe zgură (22), fiind totodată liderul ATP Race, clasamentul care ia în calcul doar rezultate din acest sezon.

Djokovic şi Tsitsipas s-au înfruntat pentru a opta oară în circuitul profesionist, avantajul fiind de partea sârbului, care s-a impus de şase ori.

Cei doi s-au întâlnit anul trecut în faza semifinalelor la Roland Garros, victoria revenindu-i şi atunci lui Djokovic, tot în cinci seturi (6-3, 6-2, 5-7, 4-6, 6-1).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.