Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stefanos Tsitsipas a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP de la Marsilia

Tsitsipas

Tenismanul grec Stefanos Tsitsipas, numărul 4 mondial şi principalul favorit al turneului ATP de la Marsilia (sudul Franţei), a fost eliminat în sferturile de finală ale acestei competiţii, dotată cu premii totale de 545.200 de euro, fiind învins în două seturi simetrice, 6-4, 6-4, de rusul Roman Safiulin, venit din calificări.

Jucătorul elen, finalistul ultimei ediţii a Grand Slam-ului de la Roland Garros, a fost dominat de Safiulin (24 ani), aflat pe locul 163 mondial, care a reuşit cu această ocazie cea mai bună performanţă din cariera sa, obţinând a cincea victorie consecutivă la Marsilia, potrivit Agerpres.

"Este cea mai frumoasă victorie din cariera mea. Este pentru prima oară când ajung în sferturile de finală şi prima oară când înving un jucător din Top 10", a declarat Safiulin.

Rusul îl va înfrunta în penultimul act pe canadianul Felix Auger-Aliassime, numărul 9 mondial şi câştigătorul turneului de la Rotterdam (Olanda), săptămâna trecută. Acesta a trecut la rândul său în două seturi, 6-3, 6-4, de belarusul Ilia Ivaşka (49 ATP).

În cealaltă semifinală, rusul Andrei Rublev, numărul 7 mondial, îl va avea ca adversar pe francezul Bejamin Bonzi (69 ATP). Vineri, în sferturile de finală, Rublev, favoritul numărul doi de la Marsilia, a dispus cu 6-3, 1-6, 6-2 de francezul Lucas Pouille, în timp ce Bonzi a trecut cu 6-1, 6-3 de rusul Aslan Karaţev, cap de serie numărul patru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.