Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Bujduveanu, propunerea PNL pentru funcția de viceprimar general: Firea și partenerul său politic Dragnea au ținut Bucureștiul în subdezvoltare

Agerpres
Stelian Bujduveanu

Stelian Bujduveanu, propunerea PNL pentru funcția de viceprimar general, îi răspunde Gabrielei Firea care a afirmat că ministrul Fondurilor Europene ascunde într-un sertar dosarul de finanţare pentru termoificare: „Exilată în Voluntari, e deranjată de faptul că N. Dan a făcut primul pas concret, anunță MEDIAFAX.

„Doamna ex-primăriță a Capitalei, Gabriela Firea, politicianul minciună, m-a pomenit astăzi într-o postare în care a continuat, așa cum face din ziua alegerilor, să arunce vina pe toată lumea pentru mandatul său dezastru în București. Mă atacă după ce am arătat că prioritatea echipei PNL la Primăria Capitalei în următorii patru ani va fi absorbția fondurilor europene. Doamna Firea, exilată de bucureșteni, prin vot, în Voluntari, e deranjată de faptul că noul primar al Capitalei, Nicușor Dan, a făcut primul pas concret, alături de Guvernul PNL, pentru atragerea banilor europeni dedicați sistemului de termoficare din Capitală”, scrie pe Facebook Stelian Bujduveanu.

Citește și: Fuziune prin absorbție între ALDE și Pro România. Cum se va numi noul partid condus de Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu .

El acuză că, timp de patru ani, administrația PSD din Capitală a fost „un dezastru în atragerea fondurilor europene”.

„În următorul mandat, primarul Nicușor Dan și echipa PNL și-au propus să atragă 1,5 miliarde de euro de la Bruxelles, ceea ce ar însemna de 100 de ori mai mult decât a obținut Gabriela Firea din vara anului 2016 până azi. Cine a oprit-o pe Gabriela Firea să atragă fonduri comunitare, în condițiile în care timp de trei ani a avut în spate o guvernare PSD, deci un coleg de partid în fruntea Ministerului Fondurilor Europene? Până și fostul comisar european Corina Crețu, colegă de partid la acea vreme cu Gabriela Firea, se rușina de primarul general PSD și de guvernul PSD. Adevărul e limpede: Gabriela Firea și partenerul său politic Liviu Dragnea au ținut Bucureștiul și România în subdezvoltare”, adaugă Bujduveanu.

El mai spune că Bucureștiul „a scăpat, în sfârșit, de stăpânirea PSD-Firea”.

„Cât de penibil e să vorbești de beizadele când ai umplut administrația locală și Primăria Capitalei cu rude, prieteni, amante si interese personale? Când ai sufocat orașul și l-ai adus în pragul falimentului. Cu aceeași isterie caracteristică, de care locuitorii s-au săturat până peste cap, a ținut să mă pună la punct ca nu sunt din Capitală, asta deși am un mandat de 4 ani deja în CGMB, unde am fost printre puținii consilieri care au îndrăznit să facă opoziție. Cât tupeu să ai să vorbești despre a fi bucureștean când tu, Gabriela Firea, nu ai nicio treabă cu Bucureștiul, având domiciliul in Voluntari?

Ceea ce nu înțelege Firea este că bucureștenii i-au dat o palmă grea, pe 27 septembrie”, conchide liberalul.

Citește și: CTP a făcut show în ședința CNA: ‘Termenul imbecil nu reprezintă o injurie’/Contre între jurnalist și Radu Herjeu

Gabriela Firea a scris, pe Facebook, că „o beizadea de la Constanța, ajunsă prin fraudă electorală viceprimar al Capitalei, se laudă azi că va aduce fonduri europene pentru reabilitarea rețelei de termoficare.

„Noi citisem prin presa vremii că oameni de-ai lor se ocupau cu trafic de țigări! Acum văd că au trecut la un alt nivel! La furt intelectual, confiscatul muncii de 4 ani a unei întregi echipe, pe care se laudă acum ca a blocat-o la toate proiecte benefice pentru oameni! Ministrul fondurilor UE, penelistul Boloș, ascunde de cateva luni într-un sertar dosarul de finanțare pentru termoficare, muncit de echipa mea. Ca sa nu finalizăm noi proiectul, dupa atâția ani de muncă! Și să-l confiște noul primar nelegitim”, a postat primarul general în funcție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.