Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Bujduveanu, viceprimarul Capitalei: 'Peste 300 de cereri de concesionare sau vânzare, soluţionate în ultimele şase luni'

Agerpres
Stelian Bujduveanu

Peste 300 de cereri de concesionare şi vânzare a spaţiilor cu destinaţie de cabinete medicale, precum şi cereri ale persoanelor fizice pentru concesiune sau vânzare de terenuri aferente imobilelor au fost soluţionate în ultimele şase luni, anunţă viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu.

"Continuăm activitatea de concesionare şi vânzare a spaţiilor cu destinaţie de cabinete medicale. Astăzi a venit notarul şi am semnat alte 44 de cereri de concesiune sau vânzare a unor terenuri sau spaţii comerciale. În total, peste 300 de dosare (cereri ale medicilor, tehnicienilor dentari sau altor profesii liberale) au fost soluţionate în ultimele şase luni. Erau cereri vechi şi din anul 2007, 2008, 2012", scrie viceprimarul pe Facebook, potrivit Agerpres.

În ultimele şase luni au fost soluţionate 63 de cereri ale persoanelor fizice pentru concesiune de terenuri sau vânzare de terenuri aferente imobilelor (este vorba despre cotele de teren aferent imobilului, în cazul blocurilor construite înainte de Revoluţie, pe terenuri care aparţin primăriei).

De asemenea, au fost soluţionate 61 de cereri de vânzare pentru cabinete medicale. În restul situaţiilor a fost vorba despre concesiuni ale spaţiilor cu destinaţie de cabinete medicale, precizează el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.