Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Ion e noul șef al USR Constanța și anunță că va câștiga primăria: 'Urmează multe bătălii grele, într-un timp foarte scurt, dar va merita tot efortul'

hotnews.ro
Stelian Ion

Deputatul Stelian Ion este noul președinte al filialei județene USR Constanța. „Urmează multe bătălii grele, într-un timp foarte scurt, dar va merita tot efortul”, spune el.

„Avem obiective clare pentru următoarea perioadă, mai ales după ce pactul PSD-PNL din Constanța și-a arătat, din nou, fața hidoasă: o alianță împotriva voturilor constănțenilor și a speranțelor lor”, spune Stelian Ion.

El menționează că filiala Uniunii și-a propus să câștige Primăria Constanța și alte primării din județ, scrie mediafax.ro.

„Toți constănțenii să vadă că politicienii sunt în slujba lor și lucrează pentru interesul lor, nu pentru interese personale sau de partid. Urmează multe bătălii grele, într-un timp foarte scurt, dar va merita tot efortul. Și important este să nu îi dezamăgim pe oameni, pentru că au multe așteptări de la noi. Cred că în politică încrederea și respectarea promisiunilor înseamnă totul”, încheie Ion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.