Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Ion, ironii la adresa lui Klaus Iohannis: 'Deci da, a fost un partener bun'

stelian ion

Stelian Ion, ministrul demis la justiției, comentează ironic relația pe care a avut-o, în calitate de ministru, cu președintele Klaus Iohannis. Într-un interviu la B1 TV, Stelian Ion a fost întrebat dacă președintele a fost un partener în activitatea sa.

„Bineînțeles. A ieșit de mai multe ori și m-a criticat public, de fiecare dată nemeritat, în opinia Mea. Deci da, a fost un partener bun”, a comentat ironic Stelian Ion.

Stelian Ion a mai fost întrebat dacă s-a consultat cu președintele Iohannis pe tema selecției procurorilor cu funcții de conducere. „Am încercat de mai mlte ori, de fiecare dată fără ecou. Probabil avea programul încărcat”, a răspuns deputatul USR.

Fostul ministru îl critică pe Klaus Iohannis pentru discursul avut la adresa sa pe tema desființării SIIJ. „În loc să critice UDMR, s-a năpustit asupra mea cu acea critică. Criticile au fost preluate de unii colegi din PNL, care nu au ajutat la negocieri. Dacă trebuia să plec eu și nu era acceptată ideea că în timpul unui mandat USR PLUS se desființează SIIJ, să vedem cum desființează SIIJ. Era succesul coaliției. Acum, dacă s-ar întâmpla, tot ar fi bine”, a mai declarat Stelian Ion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.