Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Ion o compară pe Iulia Scântei cu Liviu Dragnea

hotnews.ro
Stelian Ion

Fostul ministru USR al Justiției, Stelian Ion, consideră că șefa comisiei juridice a Senatului, Iulia Scântei (PNL), se comportă ca fostul lider PSD Liviu Dragnea pe subiectul justiției.

„Dragnea, ianuarie 2018: Comisia Europeană e mințită „picătură cu picătură”. El oferea atunci explicaţii pentru criticile venite de la Bruxelles pe tema modificării legilor justitiei si a codurilor penale, spunând că oficialii europeni sunt mințiți „şi de aici, din ţară, şi de la Bruxelles”.

Iulia Scântei (PNL), omologul din Senat al Laurei Vicol (PSD), decembrie 2021: „USR se folosește de contextul creat de noua decizie CJUE și de acest comunicat CCR fără nicio valoare, ca să “apropie” România de Polonia si Ungaria, țări aflate deja în procedura de sancționare a UE pentru nerespectarea statului de drept. … Să fim onești, România nu se află într-o astfel de situație! … USR face tot posibilul să ne îndepărteze de UE din rațiuni politice proprii și să așeze România în linie cu Polonia și Ungaria. Prin declarații neinspirate, USR pare că “invită” Comisia să declanșeze o procedură de infringement împotriva României pe tema statului de drept…”

Așadar, suntem bine aici, în România, statul de drept e respectat cum se cuvine, cu legile justiției nu am făcut nimic pentru că nu au vrut Iohannis și „echipa câștigătoare” reformă reală în justiție, magistrații onești sunt luați la bastoane de Inspecția Judiciară, CSM -Secția pentru judecători și SIIJ, CCR dă decizii în care pune la îndoială prevalența dreptului european asupra celui intern, întărind orientarea asta prin comunicate oficiale, dar totul e minunat. Câinii de useriști sunt de vină pentru întrebările pe care Comisie Europeană ni le adresează tot mai des. Iar, dacă se va porni o procedură de infringement împotriva României pentru motive care țin de justitie, bineînțeles că va fi vina USR, care prezintă oficialilor europeni informații „denaturate”. O să mai auzim teoria asta, abia e începutul. PSD, PNL și UDMR sunt deja campioni la fuga de răspundere.

Iohannis și oamenii lui de încredere sunt consecvenți. Odată ce au schimbat macazul și au sărit în pat cu dușmanul PE SE DE, continuă pe linia asta cu cinism, folosind fără pic de jenă chiar și argumentele lui Liviu Dragnea. Dezgustător!”, a scris Stelian Ion pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.