Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase anunță un adevărat măcel în PNL: 'S-au scos cuțitele. Urmează sânge pe pereți'

stelian tanase

Publicistul și scriitorul Stelian Tănase, apropiat de zona PNL, este de părere că se dau lupte grele în Partidul Național Liberal în aceste momente. El crede că momentul pentru „puci” este unul prost ales.

„De 30 de ani urmăresc de aproape ce se întîmplă cu liberalii. Situația la PNL este astăzi albastră. Nu se dispută numai poziția de premier cum pare ci și cea de lider PNL. Dacă pierzi trebuie să pleci în afara partidului sau în jos pe scări. S-au scos cuțitele. Urmează sînge pe pereți. De la Cotroceni Iohannis monitoriează atent situația.

Asta seara se ține o ședință decisivă la vîrf. Cine va supraviețui? Aceasta-i întrebarea. Prost moment pentru un puci. Se joacă soarta PNL și mult mai puțin soarta unor lideri prea egolatri si prea ahtiați de putere. Mă întreb cu îngrijorare ce se va alege de PNL?”, a spus Stelian Tănase.

Citește și: Bătălia pentru funcţii, neschimbată de peste 100 de ani - 'Cronica' negocierilor PNL-USR-PLUS-UDMR, făcută de I.L. Caragiale

Negocierile penrtu formarea noului Guvern sunt în impas de mai multe zile. Cele trei partide de dreapta - PNL-USR-PLUS-UDMR - nu reușesc să se înțeleagă asupra funcțiilor pe care să le ocupe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.