Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase, după problemele grave cu PNRR: Guvernul s-a făcut de kko! Este vraiște în echipa Cîțu

stelian tanase

Analistul politic Stelian Tănase consideră că observațiile făcute de Comisia Europeană asupra Programului Național de Reziliență și Redresare au pus Guvernul Cîțu într-o situație extrem de dificilă și în acest context, ministrul Cristian Ghinea ar trebui tras la răspundere.

”Ca să fiu scurt și direct - Guvernul României s-a făcut de kko. Chestiunea aruncă echipa luI Cițu în deriziune. Da, suntem obișnuiți ca diferite guverne de la Bucuresti să nu facă o figură bună la Bruxelles, chiar să plece de acolo cu coada intre picioare. Am văzut/trăit destule d-astea. Situația de acum trădează vraiștea din Guvern, neseriozitatea și lipsa crasă de profesionalism. Pare un Guvern de hahalere incapabil să treacă cel mai simplu examen. Cițu se dovedeste prea relaxat cu oamenii lui.

Ce face acum Ghinea? Demisionează? Dă vina pe altii, așa cum ne-a obișnuit? Va fi demis de Cîțu? Ar fi un bun semnat pentru Bruxelles - adică la palatul Vitoria s-a ințeles lecția. Situatia e mai gravă decit pare la prima vedre - nu e doar o scăpare, să zicem. Să te faci de ris la Bruxelles - nu în nume personal ci al unei țări membre, România- nu e de colea. Cei responsabili ar trebui să dea socoteală. Si nu doar cu dojeni si mustrări. Asigurarile date de Ghinea prin televiziuni, conferinte de presa, interviuri - că totul este in regulă - s-au dovedit a fi "flatus vocis"- vorbe goale. Daca vreti - apă de ploaie.. Minciunele/temenele ca și ochii dragii mele! Atît. Vrăjeală multă.

Sper că Florin Citu trage concluziile care se desprind de aici și il bagă urgent în sedință pe ministrul vinovat să îi ceară niște explicații. Mai sper că la sfirșitul intrevederii premierul il va anunța oficial că începind de azi colaborarea dintre cei doi s-a terminat. Punct. Nu văd altă ieșire. Dacă nu procedeaza astfel Cițu iși asumă prostește cel mai mare eșec al acestui guvern. Și nu este cazul. Nu el și-a ales miniștrii. I-au fost serviți de Coaliție cf unui algoritm. Politicieni second-hand alesi nu pentru valoare ci pe criterii de gașcă.”, scrie Stelian Tănase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.