Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase face praf o mare 'realizare' a lui Dacian Cioloș

dacian ciolos

Tehnocraţii lui Dacian Cioloş sunt atacaţi din toate părţile, iar jurnalistul Stelian Tănase nu face excepţie. De această dată este vorba despre Masterplanul din transporturi. Într-un text extrem de dur de pe propriul blog, jurnalistul face o radiografie extrem de dură atât a tehnocraţilor, cât şi a politicienilor. Paradoxal e că deşi s-a vorbit enorm, nu s-a făcut mai nimic în 26 de ani, spune Tănase.

Citeşte şi: Vasile Blaga a ajuns la DNA, iar Alina Gorghiu s-a ales cu o acuzație gravă

"Guvernul Cioloș a aprobat Masterplanul. A durat doi ani, dar despre autostrăzi, șosele, căi ferate etc, se discuta cu aprindere de cel putin 20 de ani. Care guvern, care lider, care candidat la președinție, care prim-ministru care vrea să iasă în față ne trece prin fața ochilor niște vise frumoase despre ce bine vom călători prin România în curind. A fost propaganda berechet. E /a fost un numar de iluzionism pentru că nu se intimplă. Ce vedem e o scamatorie. Femeia nu e spintecată cu sabia. Respectivul iși ia aplauzele, eventual voturile și dispare in ceață.

Citeşte şi: Ultimele decizii luate de Dacian Cioloș înainte de întâlnirea cu Barack Obama

Ce-o mai fi cu Bechtel-ul!? S-a ascuns așa de tare că nici contractul nu se mai gasește. Ce mălai a curs pe acolo! Dar ce mai e cu fantasmagoriile lui Dan Șova care a explicat de zeci de ori prin toate studiourile tv celor creduli – la o harta cu niste linii rosii de grădiniță – cîte austostrăzi va face el. Dar firește promisiunile sunt aruncate la gunoi, uitate. Am ajuns de basme cu infrastructura noastra de mijloc de secol XX, prost intreținută, depășita etc. Avem in schimb autostrăzi inaugurate azi care se prăbusesc peste un an, drept pentru care se și inchid. Cine a plateste distractia, nu prea am inteles. E adevărat că ne merge prost, dar la cîte tăieri de pamblică am asistat in ultimii 4-5 ani !? Și asta ne face fericiți.", spune jurnalistul.

Citește și: VIDEO EXPLICIT Un tânăr îi face sex oral unei fete, în club, pe muzica celor de la Carla’s Dreams / 18 +

Şi asta nu e tot. Stelian Tănase nu dă doi bani pe Masterplanul aprobat de către guvern. "O să ne umplem de drumuri cum s-au umplut românii de păduchii in timpul războiului. Primul Masterplan a fost respins cu multă gălăgie in 2014. Bătălia a fost aprigă pentru că era vorba de fff mulți bani. Cine face afaceri în zona aste e demult multimilionar în euro. Așa ca ințeleg fierbințeala acelei bătălii de clasă intre antreprenori și fraierul român. Masterplanul scos miercuri de Guvern lanseaza citeva proieste. Se revine la autostrada Sibiu /Pitesti, (va fi gata ni se spune in 2022), Cluj/Oradea din austostrada Transivania (2108), In 2020 vom inaugura trei autostrăzi (!!!) Craiova/ Pitesti, Sibiu/Brasov, Tg Neamt/ Ungheni. Vor reabilitati 5000 km de cale ferată. Total buget numai vreo 43 miliarde !!! Cine mai crede in asemenea vorbe !?

Citește și: Super DEZVĂLUIRI din Dosarul Ponta-Ghita/ STENOGRAME

Poate ca ministrii lui Ciolos nu sunt bine intetionați și oricum ei ne părăsesc in 100 de zile. Dar românul a avut prea multe experiențe triste in acești ani pe chestiuni legate de infrastrucutră din care suferim atit. S-a furat prea mult, au fost incompetență cu toptanul, hotie, nu mai zic de trucaje. A fost și este haos. Politicienii și-au virit coada prea adesea din interese electorale sau bănești. În total, s-au rostit mult prea multe baliverne pe acest subiect. Multe vorbe putini km de autostradă. Dar vom vedea daca avem de a face cu un nou număr de iluzionism!", a mai spus jurnalistul.

Citește și: Metoda SIGURĂ prin care cucerești femeia: Asta e CHEIA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.