Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase oferă noi dezvăluiri despre Victor Ponta: Ce spune fostul șef al TVR

victor ponta dna

Activitatea intensă de pe facebook a fostului premier, Victor Ponta nu e deloc pe placul lui Stelian Tănase. jurnalistul îl taxează dur pe fostul preşedinte al PSD. Jurnalistul e convins că Ponta lansează atacuri dure pe net din cauza faptului că nu-l mai bagă nimeni în seamă şi că inactivitatea îi dăunează grav.

"Nu știam că citeste sondaje. O fi ceva nou la el. Cind esti demisionar, retras din activitate, cum să îți omori timpul !? Citești sondaje, ziare la rubrica fapt divers, rezolvi rebusuri. Ca să te simți in activitate, să mai simți gustul adrenalinei. Dacă nu te bagă alții in seamă, (Dragnea, Zgonea&Co), te bagi singur. Nici presa nu se mai inghesuie să ii soarbă cuvintele ca altă dată. Televiziunile fidele nu ii mai fac loc in distribuție.Puterea i-a făcut rău lui Ponta, caz tipic cînd ajungi prea repede prea sus și prea mare. Îti ia D-zeu mințile. Azi, vechii lui complici si comilitoni s-au dat cu alții. Au găsit alte dosuri de pupat.

Citeşte şi: Prima reacţie a lui Gheorghe Funar şi a fetei lui Vadim Tudor după radierea PRM

Ponta are aerul unui pensionar prea timpuriu, ca și amicul lui de USL, liberalul, fratele siamez, Crin Antonescu. Nu știu dacă Ponta va mai face vreodată prima pagina sau dacă ca va mai juca vreun rol in politica bucureșteană, ca parlamentar, ministru sau ca șef de partid. Dar va furniza subiecte jurnaliștilor care îl pindesc la ușa DNA să ii adreseze întrebări. Intrebări la care nu răspunde niciodată. Zîmbește fals, iuțeste pașii, fuge la mașină, dispare. A ajuns un expert în eschive", a tunat jurnalistul într-un editorial pe propriul blog.

Vezi şi: VIDEO ȘOCANT A fost împușcat în cap în timp ce transmitea, în direct, pe Facebook

Jurnalistul nu se opreşte aici. Ironiile vin una după alta la adresa fostului premier. "Nu cred să-și fi jucat ultima șansă. E tînăr, are energie, incă poate traversa scena ducînd tava în rolul majordomului. Chiar să dea o replică, mai e în stare. Eventual urmată de aplauze. Dar nu va mai ține, cred, un mon0log ca acela ținut pe Arena Națională de ziua lui. Procesiunea aceea triumfală a fost una de preamărire și de zeificare a persoanei sale. Juca rolul lui Mao, Kim Ir Sen, sau al lui Ceaușescu pe stadioanele patriei. A fost un spectacol jenant, de lumea a treia. Din Cuba lui Castro și Che Guevarra. A avut loc în România 2014 cu Victor Ponta cap de afiș. Nu se va repeta, asta e sigur, indiferent de destinul lui politic.

Citeşte şi: Ea e cea mai frumoasă lunetistă musulmană: Soţul ei a plănuit asasinarea lui Vladimir Putin / FOTO

Il văd pe Ponta mai curind ținînd un lung monolog – explicînd ce și cum – dar într-o sală de tribunal. Cariera lui depinde acum nu de electorat, nici de massmedia. Depinde total de Justiție. Dosarele sale se adună. Săptămina asta a stat mai mult prin birouri cu procurorii față în față. Aceste lucruri mi-au venit in minte citind ce a scris azi despre liberali, foștii lui parteneri din USL, pe vremea cînd Ponta se întrecea în elogii la adresa lor. Reiau – Liberalii sunt ”cea mai sinistră și ridicolă adunătură de demagogi incompetenți pe care i-am văzut în politica românească din ultimii 150 de ani”. Să înțeleg de aici că a citit istoria României moderne!?", a încheiat Stelian Tănase.

Citește și: Gigi Becali e băgat în trepidații de Daniela Crudu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.