Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steliano Filip, desființat de Giani Kiriță: 'E atitudine de Liga 3 la Dinamo, sunt jucători care n-au câștigat nicio toartă de trofeu'

www.gsp.ro
Steliano Filip Dinamo

Giani Kiriță i-a pus la zid pe jucătorii dinamoviști care s-ar fi îmbătat înaintea meciului de Cupă cu Aerostar Bacău, câștigat chinuit de Dinamo cu 1-0. Principala "țintă" a fostului fotbalist al "câinilor" a fost căpitanul Steliano Filip.

"Sunt jucători care n-au câștigat nimic, nici o toartă de trofeu, și fac lucruri pe care nu ar trebui să le facă niciodată. Sunt inconștienți. Mergeam și noi în cluburi, dar după ce câștigam meciuri cu Steaua și Rapid.

Citește și: Scenariu ȘOCANT pentru Simona Halep: Românca ar putea rămâne fără antrenor! Cine i-l fură pe Cahill

Alo, Steliano, asta nu e atitudine de căpitan! Tu ești căpitan la Dinamo, asta e atitudine de Liga 3. Și am înțeles că au fost mai mulți implicați. E lipsă de respect pentru suporterii care au mers la Piatra Neamț.

Tu n-ai dreptul să te duci să înjuri fanii, tu nu ai realizat nimic, nu ai dreptul să vorbești. Nu stă Dinamo într-un jucător", a spus Kiriță la TV Digi Sport.

Înaintea meciului cu Aerostar, Steliano Filip și alți doi colegi de echipă s-ar fi îmbătat, iar un client al hotelului unde erau cazați a sunat la poliție din cauza zgomotului pe care cei trei îl făceau.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.