Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STELLA, cea mai puternică ninsoare din această iarnă loveşte coasta de nord-est a SUA - FOTO

Un val de frig, care s-ar putea transforma în cea mai puternică hibernală din estul Statelor Unite, s-a abătut luni asupra aproape jumătate din teritoriul SUA, provocând anularea a sute de zboruri, informează AFP, conform agerpres.

După o iarnă neobişnuit de blândă şi în pofida apropierii primăverii, furtuna Stella a acoperit cu zăpadă un teritoriu vast, care se întinde din centrul lanţului Munţilor Apalaşi până în New England.

Decizia DRASTICĂ a Berlinului care vizează DIRECT veniturile românilor din Germania

Serviciile meteo au avertizat că Stella ar putea provoca scăderi record de temperatură luni seara şi marţi, iar viscolul aferent ar putea perturba călătoriile şi provoca întreruperi de alimentare cu electricitate.

O alertă de viscol a fost emisă pentru New York, iar ceaţa va face deplasările cu maşina "extrem de periculoase", potrivit serviciului meteo. Furtuna este aşteptată să ajungă şi la Washington.

"Sunt aşteptate căderi semnificative de zăpadă, ceea ce va face călătoriile periculoase. Nu călătoriţi decât în caz de urgenţă şi luaţi cu dumneavoastră o lanternă, mâncare şi apă în maşină ", au avertizat serviciile meteorologice.

Sute de zboruri au fost anulate în aşteptarea furtunii, potrivit site-ului FlightAware care listează toate întârzierile şi anulările de zboruri.

Compania Southwest Airlines a avertizat că zborurile sale vor fi întârziate, anulate sau redirecţionate până miercuri. La rândul său, compania Delta Air Lines avertizat că zborurile sale vor fi afectate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.