Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STENOGRAME din ședința PSD în care s-a decis SALVAREA lui Tudorel Toader de la demitere - DISPERAREA a cuprins tabăra social - democrată

PSD
PSD sigla

Apar primele informații din ședința PSD în care s-a decis susținerea ministrului Justiției, Tudorel Toader. Recent, acesta a fost atacat chiar din PSD pentru că nu a propus o OUG pentru amnistie și grațiere, dar și pentru că nu a venit cu propuneri de modificare a Legilor Justiție în acord cu prevederile CCR. Opoziția a depus o moțiune simplă la adresa ministrului, moțiune care însă nu a fost încă supusă la vot.

Citește și: Curtea de Conturi DĂ DE GOL Guvernele Tudose și Grindeanu - Fondul aflat la dispoziția executivului, MĂRIT de șase ori în 2017

Conform unor stenograme din ședința PSD intrate în posesia România TV, în apărarea lui Toader a sărit Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, care a subliniat că: "Dacă trece moțiunea, în  afară de a arăta că nu mai avem majoritate, nu se va întâmpla nimic. Trebuie să ne mobilizăm cu cei din ALDE și cei de la minorități să respingem moțiunea.  Trebuie să arătăm că coaliția PSD - ALDE are majoritate lejeră, chiar și fără UDMR".

Un contestatar vehement al lui Tudorel Toader a fost deputatul Cătălin Rădulescu: "Nu am văzut ordonanțele promise. Înțeleg că dacă respingem, nu se întâmplă nimic. O să ne taxeze electoratul că nu am făcut nimic din ce am promis", a spus Rădulescu.

Fostul ministru al Justiției, Florin Iordache, l-a atacat pe succesorul său, subliniind că: "Să zicem că prin absurd trecem moțiunea. Modalitatea de a-l schimba pe Tudorel Toader nu e asta. Trebuie să ne facem singuri curățenie în Guvern. Suntem aici să luăm o decizie politică. Nu trebuie să întărim opoziția. Trebuie să votăm împotriva moțiunii".

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.