Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stenograme PNL. Gheorghe Flutur, 'calea și direcția' partidului / VIDEO

flutur

Secretarul general al PNL, Gheorghe Flutur, a fost ridicat în slăvi de colegii săi liberali la Colegiul Director PNL Suceava din 25 iulie. Flutur a acceptat sa fie 'locomotiva' partidului la alegerile din 2016 dar a cerut mobilizare totala din partea primarilor si a parlamentarilor, potrivit unor inregistrari ajunge in posesia STIRIPESURSE.RO.

Citeste si: Stenograme PNL. Război în fieful lui Flutur

"Priviti cu foarte mare seriozitate oamenii pe care dorim sa-i bagam in batalii, nu putem sa dam gres, acolo unde avem de ales sa mergem pe cel mai bun candidat si partidul se va alinia cand terminam cu lupta interna si vom merge pe obiective clare, in felul asta va trebuie sasa-i implicam pe cei care vor sa fie parlamentari in locale - 'Veniti si luptati in locale alaturi de noi ca in toamna primarii care au castigat sa va scoata parlamentari'", le-a spus Flutur colegilor sai.

In replica, primarii au spus ca trebuie 'sa mergem pe o singura mana' adica pe un singur lider de organizatiei, fondul problemei fiind luptele interne dintre fostii PDL-isti si fostii PNL-isti.

Unul dintre participanti a fost transant si a cerut sa nu se tina cont de nicio pondere PDL-PNL."Sa nu va mai ganditi la povestea asta cu algoritmul, nu stiu cati de unde, nu stiu cati de acolo, trebuie oameni agreati de comunitate sa faceti majoritate, nu ca provin dintr-un partid sau altul", a spus acesta.

Primarii i-au cerut apoi lui Flutur sa deschida lista PNL pentru Consiliul Judetean la alegerile din 2016:

- "Eu va fac o propunere clara, Gheorghe Flutur. Trebuie sa stim omul, sa ne arate calea. Ne trebuie un om de forta, un om hotarat, dupa care sa ne incolonam"

- "Nu, judetul nu e unde l-a lasat Flutur, e mult mai jos, ca 3 ani jumate s-a dormit la CJ. Nu s-a vorbit niciodata de Bucovina decat cu Gheorghe Flutur. Peste tot Gheorghe Flutur a lasat urme. In politica problema e cineva sa te impinge si cineva sa te traga"

- "Vrem sa avem un om al faptelor, copiii nostri invata la scolile modernizate de Flutur, in gradinite sunt constructii noi initiate de Flutur, de la Suceava la Cluj mergem cu totii pe o magistrala initiata de Flutur. Vrem cu totii o autostrada, sa fim in centrul Europei si calea, directia, este Gheorghe Flutur"

Flutur: 'E atentat la democratie'

"Nu vreau sa fiu spectaculos, raspunsul meu este “Da”, il spun cu extrem de multa responsabilitate. Haideti sa strangem randurile, proiectul de care trebuie sa vorbim in forta este relansarea Bucovinei, asta se poate face cu primri PNL si cred ca 80  de primari cel putin poate lua, altfel e atentat la democratie, dar 80 poate lua PNL daca e foarte bine organizat. Daca ati hotarat sa ma duc locomotiva, merg locomotiva, dar am nevoie si de celelalte locomotive, de primari", le-a raspuns Gherorghe Flutur.

INREGISTRARI DIN SEDINTA:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.